Řekněte ANO venkovskému stylu

V dnešní době, kdy se stále někam spěchá, oceníme místo, kde opravdu můžeme vypnout a užívat si klidu. A kde jinde takové místo vytvořit než doma? Dnešní článek bude věnován stylu, který působí velmi útulně a vnáší do místností klid a hřejivou atmosféru – přivítejte venkovský styl.

Když se řekne venkovský styl, asi každý si vybaví typický materiál – dřevo. Dřevo si na nic nehraje, vypadá dobře opracované i hrubé, pozorujete, jak stárne a stále vypadá v interiéru dobře. Přiznané trámy, komody, i kuchyňská linka bývají zpravidla ze dřeva a dodávají interiéru onen osobitý šarm.

Design venkovských interiérů je obvykle jednoduchý, rovné tvary a linie, moc žádných kudrlinek a kýčovitých doplňků. Co se barevnosti týče tak dominují barvy dřeva – hnědá, béžová a také bílá a šedá. Pokud chcete něčím interiér rozbít, můžete použít prvky z tmavě šedého kovu.

Co se týče dotvoření celé atmosféry, styl fandí vlastní kreativitě. Pokud jste zruční a chcete mít domov opravdu originální, můžete zapojit své šikovné ruce a vytvořit si pár doplňků například ze dřeva.

Venkovský styl fandí propojení moderního stylu a starožitného nábytku, takže si u nás můžete vybrat nějakou komodu, skříň či křeslo do svého nového útulnějšího domova. Těšíme se na vás.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.